Cum a fost la Sibiu Fashion Days – Ziua I

4F983073-19F6-4E1E-8EF1-C1DEC364D6CD

Sibiu Fashion Days

Salutare Dragalasilor, ce mai faceti?

Asa cum v-am promis, vara aceasta va iau cu mine la cele mai tari evenimente 🌟 

Astazi m-am trezit super devreme si am plecat spre Sibiu, un oras tare drag sufletului meu. 

Daca va intrebati ce vant ma poarta pe aceste meleaguri, va spun imediat…pai nu va iubesc eu pe voi ❤️

Sibiu Fashion Days 2018

Stati pe aproape, pentru ca va iau cu mine pentru doua zile, la festivalul de moda Sibiu Fashion Days 2018, evenimentul care transforma Piata Mare a Sibiului in locul de intalnire a celor mai importanti designeri din Romania, branduri consacrate si momente culturale.

Sibiu Fashion Days 2018

Ziua de astazi m-a incarcat cu multa energie. Chiar daca este trecut de miezul noptii, nu pot sa dorm linistita pana nu va introduc si pe voi in atmosfera prospata si vibranta care se simte din plin pe strazile orasului.

Am ajuns in Sibiu dupa-amiaza si m-am cazat la Hotel Imparatul Romanilor, pe care il recomand cu toata increderea daca va bate gandul sa popositi peste noapte in Sibiu.

Sibiu Fashion Days 2018

Dupa doua trei instastorys pe Instagram cu bigudiurile in par, din camera cocheta cu o baie mega secreta, am iesit din hotel direct in Piata Mare. Amenajat de sarbatoare, in bataia soarelui, centrul istoric al Sibiului isi asteapta invitatii inca de la primele ore ale zilei. 

Sibiu Fashion Days 2018

Nerabdatoare ca Festivalul Fashion Days Sibiu sa isi deschida potrtile celei de-a saptea editii, incepand cu orele 20:00, am hotarat sa imi petrec cele cateva ore avute la dispozitie pe stradutele Instagramabile ale Sibiului.

Sibiu Fashion Days 2018

Shooting for #Transfashional by Stefan Musca

Showroom-ul desigerilor si zona de make-up si hair styling au fost toata ziua in freamatul pregatirilor, iar rezultatul…va spun imediat 😘

Sibiu Fashion Days 2018

Noutatea celei de-a saptea editii Sibiu Fashion Days Sibiu este ca in ambele zile sunt prezentari de moda in Piata Mare.

Sibiu Fashion Days 2018

 Daca nu sunteti din Sibiu si nu reusiti sa ajungeti la eveniment, promit sa va tin la curent aici pe blog cu tot ce se intampla in fiecare zi.

Sibiu Fashion Days 2018

Iar daca sunteti din Sibiu, si nu ati ajuns inca la eveniment, nu aveti cum sa ratati ultima zi.

Incepand cu orele 12 si pana seara tarziu, organizatorii au pregati o multime de workshop-uri creative, un showroom al designerilor si muzica buna, toate acestea transformand Piata Mare a Sibiului intr-un adevarat Festival de Moda. 

Sibiu Fashion Days 2018

Si cum nu se putea mai bine, Editia Fashion Days de anul acesta a debutat cu un superb apus de soare, care a scaldat intreaga Piata Mare a Sibiului intr-o atmosfera magica. 

Sibiu Fashion Days 2018

So ready for the show…Prezentarea noilor colecții din 2018 semnate de Ștefan Musca, Andreea Veneciuc, Felba Design, Cosette, Carolina D și Curly Boutique a debutat pe muzica mixată de DJ Cipi Hampu & Mr.Saxi.

Sibiu Fashion Days 2018

Transfashional by Stefan Musca

Sibiu Fashion Days 2018

Andreea Veneciuc Design

Sibiu Fashion Days

Andreea Veneciuc Design

Sibiu Fashion Days

Carolina D

Dragalasilor, ne vedem maine in Piata Mare din Sibiu #FashionDaysSibiu

💙

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
Fit4you Delivery

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *