Prima Mască cu Celule Stem în România – 20 de minute pe zi și dai înapoi vârsta tenului tau

63DBC9D3-ED1D-4D0D-9C16-CF197C2CB0AE

Femei frumoase, este luna noastră și am o veste minunată pentru voi: primul kit de măști cu celule stem este acum în România. Și este super simplu și ușor de folosit. Doar 20 de minute pe zi și tenul tau întinerește, pur și simplu. Împreună cu Roxana, am acceptat provocarea Stem Plus și am transformat cele 20 de minute, într-un adevarat ritual de frumusețe.

Masca cu celule stem Stem Plus

Suntem femei, avem grijă una de alta, împartașim cele mai intime emoții, suntem sensibile și totuși foarte puternice, și ne împărtașim mereu secretele și trucurile frumuseții noastre, iar astăzi vreau să împărtășesc cu voi secretele ritualului de întinerire StemPlus.

De ce sunt măștile cu celule StemPlus Unice?

Ingredientul de bază al măștilor StemPlus sunt celule stem umane, recoltate din cordonul ombilical, care conțin peste 250 de proteine sintetizate, ale căror acţiuni seamănă cu cea a unei proteine naturală produsă de organismul nostru, de care începem să ducem lipsă pe măsură ce tenul nostru îmbătrânește.

Mediul condiționat de celule stem umane  (cordon ombilical) este cel mai apropiat ca și compoziție de tenul uman și este cel mai eficace ingredient cosmetic.

Știați că, celule stem provenite din țesutul uman sunt celule compatibile cu toate tipurile de țesuturi și tratează părți ale corpului sau organe afectate prin vindecarea celulelor bolnave?

Masca cu Celule Stem Stem Plus

Cum folosim kitul de măști cu celule stem, acasă? 

Dacă până acum am facut o mică incursiune necesară, în știință, acum vine partea noastra preferată. Kitul de măști StemPlus, se folosește super ușor, acasă. Tot ce ai nevoie este să iți acorzi 20 de minute, în fiecare zi, consecutiv, timp de 6 zile. Indiferent cât esti de ocupată, pe parcursul unei zile, ai nevoie de cel putin 20 de minute în care să faci ceva pentru tine și să îți încarci baterile. Poți să faci acest lucru, singură, ascultând muzica ta preferată, citind o carte, relaxandu-te în cadă, și mai departe te las pe tine să faci ce iti place, în timp ce ai grija de tenul tau, cu masca StemPlus.

Eu am ales să folosesc prima masca de calmare cu celule stem, împreună cu Roxana, și am transformat totul într-un adevarat ritual de răsfăt și voie buna. Pentu că, nu-i așa, ca să poti avea grijă de alții, în primul rând trebuie să ai grijă de tine?

Masca cu Celule Stem Stem Plus

Și pentru că ne place să ne distrăm împreună, Roxana mi-a promis că mă scoate la film, dacă am noroc și aleg din cele 6 măști, masca numarul 1, de calmare.

Masca cu Celule Stem Stem Plus

Ce ziceti, am nimerit?

Nu, dar tot mergem noi la film:-)

Masca cu Celule Stem Stem Plus

Ce este foarte important să știm despre măștile Stem Plus?

Fiecare kit de măști StemPlus, conține 6 măști. Tratamentul se folosește începând cu ziua 1 până la ziua 6, după numărul specificat pe fiecare plic.

Obții un efect și mai bun dacă refrigerezi produsul înainte de utilizare și dacă aplici măștile seara, înainte de culcare.

Surplusul din interiorul ambalajului pune-l într-un vas și utilizează-l și pe alte părți ale corpului care necesită regenerare – decolteu, umeri, călcâie, coate.

După aplicarea măștii, gelul rămas se masează ușor până la absorție completă și, foarte important, produsul nu necesită clătire.

Masca cu Celule Stem Stem Plus

Tinerețe în 6 Pași

F143986D-4F48-45F2-90B1-3520E93D9B2A

7E69067D-26CA-4AA8-9A16-34A5F5287E8D

Când împărtășim secretele frumuseții noaste, să fim frumoase în fiecare zi este mult mai ușor. În luna Martie, secretul frumuseții mele este kitul de măști cu celule stem, care face minuni, și mă bucur să il pot împărtași cu voi.

Photo Credit: Vlad Mihailescu

Rochii de seară: Etelle

Compleuri de satin: www.laceworld.ro

Masca cu celule stem Stem Plus

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
113F2612-7657-4A80-9F6F-DA1AF5419A2B

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *