Oxigenul Hiperbaric – Secretul Tinereții fără Bătrânețe

23FFDA3F-0268-459A-97BF-A2C8169FB982

Noi toate merităm momente speciale de răsfăț și îngrijire…Doamne cat sunt de plăcute și de eficiente pentru starea noastră de bine și atât de benefice pentru felul în care arătăm.

Acesta este motivul pentru care am hotărât să încep anul în forță și să apelez la sfaturile specialistului în frumusețe. Mi-am oferit timp pentru mine și împreună cu doamna doctor dermatolog Manuela Răvescu am avut parte de o consultație de specialitate. În funcție de nevoile tenului meu, doamna doctor mi-a recomandat un tratament de curățare și hidratare, non-invaziv, cu rezultate vizibile imediat, ce are în centrul atenției, oxigenul hiperbaric.
Dr Manuela Ravescu

Și uite așa, de fiecare dată când îmi fac timp pentru mine și pentru tenul meu, și mă simt în extaz pe mâna specialistului, mă trezesc în minte cu o mare întrebare:

Oare de ce nu facem mai des lucrurile care ne relaxează și ne fac fericite? De ce nu ne facem timp pentru lucrurile care contează cu adevărat și pentru care vom mulțumi din suflet, mai târziu?

Dar este început de an și cred ca fiecare ne-am facut o listă cu lucrurile pe care vrem să le facem în 2018. Eu mi-am pregătit deja lista, iar în urma tratamentului facial minunat, pe care l-am facut la Școala de cosmetică și machiaj Beauty One, am scos repede pixul și am notat pe lista lunga a lui 2018 si tratamentul facial de curatare, hidratare si luminozitate cu oxigen hiperbaric. Si pentru a nu uita cat de important este pentru tenul nostru tratamententul cosmetic, am grija sa imi reamintesc in fiecare zi, in oglinda, in timpul ritualului meu de ingrijire pe care il fac acasa, admirandu-mi tenul curat si luminos.

VLD_6241

Am să vă povestesc în ce a constat ritualul meu de înfrumusețare non-invaziv și foarte eficient. Sper să vă inspire și pe voi, femei frumoase, să vă oferiți un astfel de răsfăț, pentru că meritați.

Curățarea tenului:

Orice tratament facial începe cu demachierea tenului. În cazul meu, pentru că am un ten mixt sensibil, doamna doctor a folosit proceduri eficiente pentru mine, dar care nu îmi irită fața:

Gomaj-ul facial pentru eliminarea celulelor moarte,
Peeling enzimatic cu papaină – este o procedura non-invazivă pe care am încercat-o pentru prima dată la Școala Beauty One și îmi place super mult, pur și simplu îmi simt tenul proaspăt și revigorat,

Microdermabraziune – este o procedură blândă de curățare a tenului care curăță porii și pregătește tenul pentru hidratare.

VLD_6285

Hidratarea:

Oxigenul Hiperbaric

Este o procedură super plăcută de hidratare profundă a tenului. Medicul pregătește un cocktail de substanțe active (extract de narcisă, acid hialuronic, elastină, pantenol) potrivite nevoilor fiecarui tip de ten, care pătrund profund în piele.

Masajul tenului este pur și simplu divin. Something like: Trezește-mă doar când e gata🌟😉🌟

Regenerarea celulară

Se ralizează cu ajutorul unui laser ușor #SoftLaser cu lumină roșie. Se aplică masca finală de hidratare și închidere a porilor, peste care se aplică, la propriu, o mască cu laser. Și uite așa în câteva minute celulele se regenerează în timp ce tu pășești pe târâmul viselor.

Este prea placut, ca sa nu merg și luna viitoare, nu-i așa?😉 Tu când te-ai răsfățat ultima dată?
Vă recomand să încercați măcar o dată tratamentul cu oxigen hiperbaric, pur și simplu face minuni cu tenul nostru.

VLD_6308

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
113F2612-7657-4A80-9F6F-DA1AF5419A2B

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *