Accesorii Excentrice în Trei Ținute de Vară

Bijuterii Meraki

Accesorii excentrice, royale, delicate sau supradimensionate! Să-mi spună mie cine nu le vrea pe toate, purtate în cât mai multe combinații și integrate în ținute magnetice. Eu am transformat o zi caniculară de vară într-o zi minunata! Secretul: cele mai îndrăgite accesorii Meraki ale sezonului, puțină creativitate și chef de joacă.

Chokere prețioase, cercei din cristal, ciucuri în culori neon, broșe supradimensionate cu un aer prețios și bentițe excentrice sunt accesoriile “magice” ale acestei veri. Fără să te iei prea mult în serios, poți completa cu stil orice ținută. Indiferent care sunt aspectele feminității tale pe care vrei să le explorezi: senzualitate, inocență, putere, încredere, detașare, outfit-ul și atitudinea au întotdeauna un cuvant de spus în imaginea ta de zi cu zi. Iar accesoriile potrivite sunt “sarea și piperul” unui look complet.

VLD_9303

Astăzi avem atât de multe accesorii deosebite, din care putem alege, și mai mult, nu trebuie să fie costisitoare sau de firmă. Poate să plouă cu gablonțuri dacă sunt frumoase și bine lucrate. Așa că nu ai nici o scuză să stai în zona de confort vestimentar. Ieși în lumină și dă-ți voie să strălucești!

Choker-ul prețios și cerceii din cristal sunt accesoriile mele preferate. Oferă un aer glam unei ținute sexy-elegante . Choker-ul purtat cu un tricou simplu din bumbac, jeans și pantofi sport transformă o ținută aparent simplă, de zi, într-o ținută cool. Și dacă ai o zi aglomerată și seara vrei să ieși în oraș, tot ce trebuie să faci este să schimbi pantofii sport cu tocuri.

Easy like that! 😉

Bijuterii Meraki

Broșele prețioase libelulă sunt de departe un must have. Chiar fac diferența într-o ținută. Pot fi aplicate cu ușurință pe tricouri, rochii, cămăți, blugi, bentițe sau pantofi. Aici vă las pe voi să vă jucați cu imaginația și să-mi spuneți în ce variante le-ați purta.

Pe viitor, dacă sunteți curioase, am să dedic un întreg articol variantelor în care putem purta broșa intr-un look efervescent!

Eu m-am jucat cu accesoriile și am obținut trei ținute vestimentare diferite și pline de viață. Și aș mai fi continuat mult și bine, noroc cu Vlad, care mi-a amintit că trebuie să mai mergem și acasă :-)  Voua care vă place cel mai mult?

Va pup cu stil😘

Bijuterii Meraki

Bijuterii Meraki

Bijuterii Meraki

IMG_6056

Bijuterii Meraki

Bijuterii Meraki

IMG_6052

Accesorii: Meraki

Foto: Vlad Mihailescu

IMG_6053

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *