Where we can buy branded clothes on sale?

www.ideaglamour.com

Ro/It

Este perioada reducerilor. Motiv de bucurie și tristețe în același timp. Ne bucurăm că ne putem achiziționa item-urile preferate la reducere și ne întristăm când vedem că articolele pe care am dat la începutul sezonului o gălagie de bani…și de care, hai să fim sincere, ne-am cam plictisit, sunt acum la jumate de preț.

Cum ar fi să găsim, indiferent de sezon, haine senzaționale, de super calitate și mereu la reducere? Și mai mult, în perioada reducerilor să avem reducere la reducere? Mai mult decat perfect, nu-i așa?

Doar la un click distanță, fără să ne mai deplasăm prin țări straine, outlet-ul online Idea Glamour ne pune la dispoziție cele mai cool ținute ale caselor de modă italiene, la super prețuri.

Haine de firma la reducere

It

Come sarebbe trovate in ogni stagione, abbigliamento e accessori sensazionali, qualitativi, e sempre in saldo? In più, nel periodo del saldo, avere ancora più sconto? Beh, a solo un click distanza, l’outlet online  Ideaglamour.com mette a disposizione i outfit più cool, made in Italy, a prezzi scontatissimi.
Ogni prodotto proposto da Ideaglamour.com è di tendenza, qui trovi pezzi classici, trendy, abbigliamento office, sporty-chic, scarpe e accessori che si rinnovano di continuò per soddisfare ogni esigenza vostra.

Haine de firma la reducere

Ro

Odată ce ai intrat pe site cu chef de shopping, este imposibil să nu-ți cadă ceva cu tronc. Fiecare articol vestimentar propus de Idea Glamour este în tendințe și de calitate, iar prețurile sunt irezistibile. De la piesele clasice la cele statement, outlet-ul vine în întâmpinarea nevoilor noastre de frumos.

It
Io ho trovato tre pezzi meravigliosi, in colori vibranti, e sono riuscita a creare due look supercool.
Pinko Duster Coat, è stato amore a prima vista, perfetta per un giornata di pioggia, con i suoi colori solari, e sicuramente non passerai inosservata.
La borsa Pinko oversize in paillettes e i pantaloni office Pinko Tag, Yes, please…the perfect mach!
Non avrei mai pensato a questo abbinamento prima di andare sul sito Ideaglamour.com.
Quindi, visto che siamo nel periodo dei saldi, è il momento perfetto per rinnovare il tuo guardaroba, approfitta subito e dà un’occhiata su Ideaglamour.com.

Compra bene e sempre di qualità!

Haine de firma la reducere

Haine de firma la reducere

Eu am găsit trei piese absolut superbe, în culori vibrante, pe care le-am combinat imediat în două ținute îndraznețe.

Armonia și fantezia de culori ale acestei haine Pinko Duster Coat m-a cucerit pe loc. Este perfect pentru o zi ploioasă, (nu doar din motive termice:-)) și cu siguranță iți oferă un vibe solar, molipsitor,  și iți face ziua mai frumoasă. Dacă vorbim despre o seară răcoroasă de vară și o pereche de tocuri, combinate cu această haină, plus rochie sau blugi, după preferință, poți fi sigură că vei atrage toate privirile.

If life gives you colors smile

Haine de firma la reducere

Geanta Pinko oversize  din paiete și pantalonii Office Pinko Tag. Yes, please…the perfect mach! Nu m-aș fi gândit niciodată să fac o astfel de combinație, până nu am găsit pe site aceste doua piese. O armonie de albastru, că doar e vară și noi suntem cu gândul la mare. În mod normal, la această ținută aș fi pus o pereche de pantofi sport, dar mi-a placut la nebunie armonia cromatica dintre albastrul perfect al pantalonilor și culorile sandalelor. Iar geanta este spectaculoasă, ușoară și super încăpătoare, potrivită pentru o zi de muncă sau pentru vacanță.

Haine de firma la reducere

Haine de firma la reducere

Dacă tot este perioada reducerilor și momentul perfect pentru a ne reînnoi garderoba, putem profita din plin de acest lucru, cumpărându-ne inteligent, piese vestimentare de calitate și la super preț. Eu încă mai țopăi de bucurie în urma alegerilor făcute, așa că, fă-ți și tu ziua mai frumoasă și take a look on Idea Glamour.

Haine de firma la reducere

What I wear:

Pinko Duster Coat

Geanta Pinko oversize

Pantaloni Office Pinko Tag

Photo: Vlad Mihailescu

Haine de firma la reducere

 

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *