The Pin-up Sexy T-shirt

Tricou cu mesaj retro

Se poartă tricourile cu mesaj? Daaa, se poartă!😉  

Iar noi putem să ne bucuram la maxim de acest lucru, mixându-le în cele mai neașteptate combinații. Drep dovadă mi-am achiziționat anul acesta cele mai faine tricouri, ever, pe care le integrez atât în ținutele casual de zi, pentru că, trebuie să recunoaștem, sunt super confortabile și ușor de purtat, dar și în ținutele de seară, plusând cu accesorii îndrăznețe (eu am o obsesie pentru perle).

Și cum nu iți dorești să transformi prea curand, tricoul preferat, în tricou de stat în casă, materialul trebuie să fie bumbac 100%, moale și catifelat, iar mesajul imprimat sau brodat ca la carte.

Tricou cu mesaj pin-up

Tricou cu mesaj pin-up

Tricoul Lambretta, cu ilustrație pin-up, se numară printre preferatele mele: moale și catifelat așa cum ne place, iar ilustrația sexy, stârnește subiecte interesante de conversație între prieteni și motiv de socializare cu oameni noi.

L-am gasit la The Retro Shop, împreună cu acești pantaloni veseli de vara. Dacă la prima vedere aș fi purtat tricoul cu mesaj pin-up cu o pereche de blugi, iar pantalonii cu motive florale cu o camașă ușoară din bumbac, dupa ce le-am probat m-am convins că fac echipa bună împreună. Așa că am o veste bună pentru voi: în perioada 6-9 iulie, magazinul The Retro Shop ne așteaptă cu reduceri și prosecco, să probăm cele mai cool articole vestimentare și să ne compunem ținute autentice. Vă aștept și pe voi să ne distrăm la o sesiune de shopping și răsfăț. În această seară, începând cu orele 18:00, voi fi la The Retro Shop să probez multe rochii colorate, de vară.

Let’s have fun together!

Tricou cu mesaj pin-up

Tricou cu mesaj pin-up

Photo: Vlad Mihailescu

What I wear:

Tricou Lambreta cu mesaj pin-up: The Retro Shop

Pantaloni cu motiv floral: The Retro Shop

Sandale cu platforma: Zara

Find Your Style and Smile

TRICOU CU MESAJ Pin-up

 

Article Tags : ,
Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *