Let’s play with pearls!

Perle si Denim

You know what? It’s time to play with pearls!

9:45. Mai matinală ca de obicei, mă trezesc cu o nouă idee pentru ședința foto. Și uite-mă pe mine în fața oglinzii cum îmi accesorizam foarte încrezătoare ținuta cu perle, când deodată aspare “Miranda Priestly” 😈🙈 (we all know her). Șoc și groază: ” Wtf, ce e cu atâtea mărgele”?!😂

Spre surprinderea mea, ea chiar avea un punct de vedere. De ce? Pentru că femeia perfectă de casă a anilor ’50 obișnuia să-și accesorizeze ținutele de zi cu mărgele și perle suplimentare, care le ofereau un aer al blândeții senzuale feminine.

Perle si Denim

Astăzi le întâlnim aplicate sau accesorizate în combinații neașteptate. Perle sau mărgele, naturale sau nu, mici sau mari, din abundență sau doar pe alocuri, le regăsim aplicate, in acest sezon, pe foarte multe piese vestimentare. Sunt foarte cool aplicate pe denim sau bumbac, oferind un aer prețios ținutei. Un choker din perle poate fi mixat cu stil, cu un tricou casual din bumbac. Iar denimul cu aplicații de perle sau mărgele este perfect pentru o ieșire târzie în oraș.

Perle si denim

Perle si Denim

Perle și denim, perle și bumbac sau perle și in! O combinație ieșită din tipar cu care merită să te joci pentru a obține un outfit care te scoate din anonimat.

Și bineînțeles, așa cum vă povesteam într-un articol anterior (citește), o ținută este completă cu perechea de ochelari potrivită. Eu am ales de la Meraki aceste perechi de ochelari absolut superbi, pe care ii puteți comanda aici, împreună cu acest chokerul Amis prețios din perle, pe care îl putem purta în foarte multe combinații.

Accesorii din perle

Ce am purtat:

Blazer alb: L’armario

Ochelari: Meraki

Choker perle: Meraki

Blugi cu aplicatii: Zara

Foto: Vlad Alexandru Mihailescu

Perle si Denim

Find your style and smile!

😉

 

 

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *