A Blond Hair Story by Adi Constantin

Hair Stilist Adi Constantin

Vine vara bine-mi pare, cu dorință de schimbare!

De când mă știu m-am visat blondă cu parul lung. Și blondă cu parul lung am fost încă din liceu. Mai puțin de vreo doi ani. De când s-a declanșat isteria cu rădacinile închise și vârfurile deschise, am trecut și eu print-o mică “criză de identitate” și pur și simplu nu am mai simțit nevoia să-mi vopsesc părul.

Adi Constantin par blond

Însă am început anul  hotărâtă să fac o schimbare.

Și pentru că fiecare femeie își iubește părul și  nu ar vrea pentru nimic în lume să dea greș, am considerat că cel mai înțelept este să apelez la sfaturile celui mai iscusit hair stilist – Adi Constantin – cunoscut în presa mondenă de ani buni drept – hair stilistul vedetelor.

Adi Constantin extensii blonde

Noi ne cunoaștem de cel puțin 8 ani, Adi Constantin fiind în nenumarate rânduri responsabil pentru părul meu blond, lung și sănătos. Așadar, la cine alticineva ar fi fost mai potrivit să  apelez cu toata încrederea când vine vorba de schimbare, decât la sfaturile și serviciile hair stilistului în care am cea mai mare încredere.

Și ce credeți că m-a sfătuit?

Adi Constantin Hair Stilistul Vedetelor

Verdict Adi Constantin:

Am decis să te reîntorc la blond, deoarece consider că tenul tau, trăsăturile feței și spațiul dintre pleoapa și arcada ta necesită luminozitate. Drept urmare, tu ai trăsăturile unei femei blonde 100%.

Tehnica pe care am folosit-o pentru a face trecerea de la castaniul pe care il aveai la acest blond natural miere în baza 9 se numește soft balayage. De ce soft? Deoarece nu am forțat nota agresând firul de par cu o decolorare puternică. Am apelat la un decapaj foarte lejer pentru a obține acest blond natural miere, iar în al doi-lea ritual de vopsire, vom ajunge la un blond mult mai luminos, de vară”

Happy blond girl:-)

Adi Constantin stilistul vedetelor

Am obținut un blond cald, luminos și sunt super mulțumită. Reintoarcerea la părul blond a venit la pachet cu extensii naturale, care, coafate de Adi Constantin arată super natural, nu-i așa? Oricine ii trece paragul poate confirma cu incredere acest lucru!

Find your style and Smile

Adi Constantin Hair Stilist Par Blond

Poze: Fotograf Vlad Mihailescu

Hair Stilist Adi Constantin

Tinuta Alb Negru:

Pantaloni: Zara

Tricou: Mango

Ochelari de soare: Aldo

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *