Jurnalul unui corp frumos

img_1240

Reușitele noastre  în tot ceea ce facem depind de starea noastră fizică și emoțională în care ne găsim zi de zi. Fiecare dintre noi suntem responsabili să ne  recreem energia și vitalitatea.

În prag de sărbătoare m-am hotărât să îmi dedic o lună întreagă doar pentru mine.

O lună în care să fiu organizată, să fiu conștientă de activitățile și gândurile mele din fiecare zi. Pe scurt, să am vitalitate și un vibe pozitiv pe tot parcursul zilei.

Orbix-aMuse Saloon

Pentru că îmi doresc să scap de kilogramele care nu-mi mai sunt de folos, astfel încât să obțin cea mai frumoasă variantă a corpului meu, am considerat potrivit să apelez la sfaturile specialiștilor în terapiile de remodelare corporală.

aMuse Saloon, a pregătit pentru mine un program personalizat care să mă ajute să dau jos kilogramele și centimentri în plus.

Astfel, de trei ori pe săptămână, timp de 2 ore, aMuseSaloon, este cel mai bun prieten al meu și al stării mele de bine. În tot acest timp voi combina mișcarea și relaxarea oferită de terapiile de remodelare corporală, non-invazive, plăcute și relaxante.

Programul meu personalizat, pregătit de terapeuți constă în:

12 ședințe orbix

6 ședințe drenaj linfatic

8 ședințe radiofrecvență

8 ședințe zentisse

1 ședință de ralaxare la capsula Spa #FlamingoHarmony – unica in Europa 

Capsula Spa Flamingo Harmony

Pentru mine exercițiile și mișcarea sunt foarte importante într-un program de slăbire și remodelare. aMuse Saloon a ținut cont de acest lucru, adăugând în pachetul de remodelare 12 ședințe de orbix, a câte 30 de minute, alături de antrenor. Complexitatea exercițiilor și intensitatea programul orbix, cresc gradual, la fiecare ședință, în funcție de evoluția mea.

Orbit-aMuseSaloon

Dupa 30 de minute de program intens, mă răsfăț cu procedurile de Slim Light Laser Zentisse si Radiofrecvență, plus Drenaj Limfatic.

Radiofrecvența

Radiofrecvența este o undă electromagnetică ce creeaza un efect termic intens la nivelul pielii, care stimulează producerea de colagen și elastină necesare regenerării pielii. Rodiofrecvența stimulează metabolismul lipidelor și accelerează circulația sanguină. Eu sunt la a treia ședință de radiofrecvența și am rezultate vizibile în zona abdomenului.

Radiofrecventa -aMuse Saloon

Slim Light Laser Zentisse

Ședințele de Slim Light Laser Zentisse vin în completarea radiofrecvenței și sunt extrem de benefice. În jur de 200 de fascicoli laser acționează concomitent pe două lungimi de undă, topind atât grăsimile superficiale cât și cele profunde.

Slim light laser Zentisse -aMuse Saloon

În urma procedurii cu Slim Light Laser Zentisse pot să spun că rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe.

Talia mea a început să se definească frumos, iar abdomenul este mult mai ferm.

Slim Light Laser Zentisse

Drenajul limfatic completează armonios cele două terapii de remodelare corporală. Eu am simțit utilitatea ei încă de la prima ședință. Rolul drenajului limfatic este de a stimula limfa și a elimina toxinele din organism.

În urma drenajului limfatic eu mă simt mult mai ușoară și plină de energie.

Fii alături de noi, pentru că împreună cu aMuse Saloon v-am pregătit un frumos cadou. Poți fi chiar tu norocoasa care poate beneficia de un program personalizat de remodelare corporală.

Pentru a fi la curent cu tot ce trebuie să faci, urmărește pagina de Facebook Find your style and smile și aMuse Saloon, asta dacă nu ai facut-o încă.

Pana atunci am facut rezumatul unei sedinte de remodelare corporala

Enjoy

Video&Foto: Vlad Mihailescu

Find Your style and smile

 

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
113F2612-7657-4A80-9F6F-DA1AF5419A2B

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *