Mezoterapia virtuală – secretul tenului frumos!

Mezoterapia virtuala

Tenul nostru vorbește despre noi fără cuvinte.

Prin aspectul tenului nostru comunicăm în multe feluri și totodată oferim informații celor din jur și nouă înșine privind stilul nostru de viață, starea noastră emoțională și vârstă.

Alimentația, hidratarea, stresul, nopțile pierdute și trecerea timpului au un cuvânt greu de spus în privința aspectului nostru fizic și al pielii.

În plus, în sezonul rece, tenul nostru are nevoie de o atenție specială și hidratare adecvată.

Dacă pe parcursul verii am folosit creme lejere, pentru a nu ne încărca tenul, conferindu-i un aspect lucios, sezonul rece ne invită la hidratare atât interioara cât și exterioară, indiferent dacă avem tenul sensibil, uscat, gras sau mixt.

Toamna aceasta, am hotărât să apelez la ajutorul specialiștilor pentru a-mi pregăti tenul așa cum se cuvine pentru sezonul rece.

Pentru simplul fapt că nu mai am 20 de ani, dar îmi doresc ca tenul meu să arate în continuare tânăr, sănătos și luminos, am hotărât să îi acord o atenție specială și să apelez la procedurile inovatoare în acest domeniu.

Astfel, am pășit cu încredere în atmosfera primitoare a centrului de înfrumusețare și m-am lăsat relaxată pe mâna specialiștilor.

Muse Saloon

  • Primul pas pe care trebuie să-l urmăm atunci când dorim să începem o terapie de înfrumusețare este diagnosticarea tenului.
Diagnosticarea tenului

Diagnosticarea tenului

  • Rezultatul, obținut în doar câteva minute, este interpretat de către specialistul în terapiile de înfrumusețare.

Rezultatul diacnosticarii tenului

În urma procedurii de diagnosticare, am aflat că am un ten mixt reactiv.

Faptul ca am un ten mixt, nu este un lucru nou pentru mine, în schimb am aflat faptul că am un ten reactiv (tenul care se înroșește cu ușurință la schimbările de temperatură, sau atunci când intră în contact cu produse astringente sau produse care stimulează circulația).

Pentru tenul mixt reactiv se recomandă proceduri blânde, care nu agresează tenul, dar care îl hidratează și il remodelează.

Mezoterapia virtuala

Pentru a răspunde nevoilor tenului meu, specialistul mi-a recomandat un pachet de 5 ședințe compus din două proceduri care să îmi hidrateze și remodeleze tenul, pregătindu-l astfel pentru sezonul rece și nu numai.

Biostimularea facială

  • Este o procedura non-invazivă de lifting și remodelare facială, care îmi reduce vizibil ridurile, luminând și reîmprospătând tenul. Totodată îmi ridică pomeții și reduce gușa.
  • Rezultatele se văd imediat.

Biostimulare faciala

Mezoterapia virtuală  

  • Este o terapie inovatoare de înfrumusețare, foarte blândă si plăcută, perfectă pentru tenul meu.
  • Nu implică ace sau perioadă de recuperare.
  • Durează doar 15 minute iar rezultatele se observă dupa prima ședință.

Mezoterapia virtuala

Mezoterapia virtuală este o terapie de hidratare profundă care include două etape de tratament: electroporația și electroosmoza

  • Electroporația se face cu ajutorul ultrasunetelor și ajută la dilatarea porilor cu până la 400% , astfel, substanța activă ajunge direct în celulă.
  • Electroosmoza împinge incredientele active direct în celulă.

Mezoterapia virtuală este printre puținele terapii de tratament  care introduce substanțe active direct în celulă în proporție de 95%, pielea devenind foarte netedă după doar 5 minute de terapie.

Mezoterapia virtuala

Mezoterapia virtuală si biostimularea facială, sunt terapiile potrivite nevoilor tenului meu.

Încă de la prima ședință de terapie tenul meu a primit un aspect mai sănătos și mai luminos. Ridurile fine și de expresie fiind vizibil diminuate.

Tips&Tricks pentru acasă

Dacă ai tenul mixt, specialistul ne recomandă să aplicăm în sezonul rece, pe langă cremele noastre hidratante de îngrijire, fiole cu vitamina C.

Fiolele cu vitamina C sunt recomandate în cure de 10 zile pe lună. Sunt extrem de benefice deoarece închid porii și depigmentează.

Nu sunt recomandate în cure lungi deoarece, din cauza acidității se poate ajunge la descuamarea pielii.

fruit

Dacă ai tenul uscat sau sensibil, specialistul ne recomandă să aplicăm în sezonul rece, pe langă cremele noastre hidratante de îngrijire, fiole cu vitamina A și E.

Alimentația și hidratarea sunt foarte importante pentru ingrijirea tenului: fructele, legumele, apa si ceaiurile sunt esențiale, pe tot parcursul anului.

Hidrateaza-te corect:-)

Hidrateaza-te corect:-)

Chiar daca nu s-a descoperit încă elixirul tinereții fără bătrânețe, totuși, un stil de viață sănătos ce presupune o alimentație corectă și o îngrijire corespunzatoare ne ajută să strălucim, indiferent de vârstă.

#beaMuse #ShineLikeaMuse #Mezoterapiavirtuala

    aMuse Saloon Experience

www.musesaloon.ro

Video: Laura Stoica

Make up: Roxana Luca

Find your stile and smile!:-)

 

 

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
113F2612-7657-4A80-9F6F-DA1AF5419A2B

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *