Put your hat on and visit a secret place!

image

Acum cațiva ani, am vazut un documentar desre o stradă unică din București. Am pus-o pe “to do list” si acolo a rămas, până acum câteva zile, când, răsfoind printre postarile de pe Facebook, am dat peste un articol: 10 locuri secrete de vizitat in Bucuresti. Il împărtașesc cu voi, cu siguranță vă va inspira să descoperiți cel puțin unul dintre locurile “secrete” ale Bucureștiului, într-una din zilele însorite de vară.

Ce m-a ispitit să o vizitez acum? Culorile! Da, este colorată! La o inițiativă frumoasă, aceasta stradă particulară, a devenit și mai atractivă, după ce a fost pictată.

Mai mult, scările pictate din țara noastră au fost votate cele mai frumoase din lume. Strada, situată în apropierea parcului Carol din capitală, a fost votată de cititorii unui site care promovează arta stradală, a doua cea mai frumoasă stradă în scări din lume. În top-ul clasamentului se află tot o atracție turistică din România: scările Rakoczi din Targu Mureș, considerate monument istoric și pictate de elevii liceului de artă din oraș.

Inițial, am vrut să o vizitez din postura de turist, pentru a mă convinge că este la fel de frumoasă ca în poze si descrieri. Dar pălăriile cu un design deosebit, de la Royal Chapeau, mi-au dat idei!

Pălaria mea preferata, boyfriend style și o stradă unică în București! Exact, “mix and match-ul” perfect pentru o sedință foto, într-o zi cu Soare!

Zis și făcut! Cum a ieșit, ne povestesc pozele.

image

image

image

Pălăriile de la Royal Chapeau, mi-au intrat la suflet, încă de acum trei ani, când s-au lansat pe piață. Bineînțeles că nu m-am putut abține și am luat nu una, ci trei pălării cu mine acasă!

Vouă care dintre pălăriile Royal Chapeau, vă place cel mai mult?

Royal Chapeauimage

imageimage

imageRoyal chapeau3

Put your hat on and visit a secret place!

What I wear:

Royal Chapeau hat

H&M pants and jacket

Zara girlish shirt

and

Moschino sweet bag

Photo: Vlad Mihailescu

Make up artist: Roxana Luca

Smile!

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *