Grand Prix de Monaco Historique: An unique event in the world!

image


Anul acesta la Monaco, 13-15 aprilie are loc cea de-a 10-a ediție Grand Prix de Monaco Historique!!!

And here we are!!!

Acest eveniment exclusivist, care se desfasoară o dată la doi ani surprinde publicul cu o adevarată cursă de mașini, pe de-o parte și bineințeles cu o paradă unică, care surprinde participanții  de fiecare dată, începând cu anul 1997, când a avut loc prima ediție Grand Prix de Monaco Historique, organizată de Automobile Club de Monaco!

Ce face evenimentul și mai interesant este traseul pe care se desfașoară competiția, care este același circuit, stabilit pentru prima cursă de Formula 1 care a avut loc în anul 1929.

Evenimentul este un adevarat Spectacol!!! Monaco va vibra timp de trei zile sub zgomotul asurzitor facut de motoarele turate, numărul mare de turiști și fani împătimiți ai Formulei 1. Totodată, mașinile de epoca vor transforma Monaco într-un adevărat templu, în care ceasul se dă înapoi! Grand Prix Historique se dorește o reîntoarcere la epoca de aur, plină de farmec a curselor de Formula 1!

Monaco Grand Prix

Astăzi este prima zi. M-am trezit dimineața devreme, am servit un mic dejun sănătos care să îmi dea energie și am hoinărit cu gura căscată printre mașini de epocă, fascinată de forme, culori și zgomotul motoarelor turate!

O adevărată încântare!!! 250 de mașini pregătite special pentru colecționarii de mașini de curse din lumea întreagă, nostalgici entuziaști, piloți de curse și mecanici, și bineînșeles, pentru cei curioși ca mine! Entuziasmul plutește în aer iar zgomotele mă fac să tresar de bucurie la fiecare pas!!!

Grand Prix Historique

Grand Prix de Monaco Historiqueimage

Și bineînțeles, după cum vă povesteam într-un articol anterior despre cât de șic sunt pijamalele vara aceasta și cât de mult îmi place acest trend, nu m-am putut abține să plec în vacanță fără pantalonii mei de pijama. De data aceasta am ales sa-i asortez cu o jachetă bomber, atât de fină și de ușoară încât nu îmî mai vine să o dau jos! Iar carourile blue serenity sunt pur si simplu adorabile, m-am simțit toată ziua liberă și deosebită printre atâtea mașini puternice!!!

Ținuta mea de astăzi, ce poartă semnatura designerului Claudia Rawlings, a reușit perfect să reintregească atmosfera unei vacanțe cu stil!!!

imageimageimageimage

image

Aștept cu nerăbdare ziua de mâine!!! Dacă astăzi am fost ca Alice în Țara Minunilor printre atâtea mașini colorate, de mâine începe distracția!!! Voi participa la prima cursă Grand Prix, ca spectator în tribună, bineînțeles!

image

image

image

image

image

image

image

 

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
113F2612-7657-4A80-9F6F-DA1AF5419A2B

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *