O vizita la Herghelie!

trench-dama-1

Primavara se asterne vesela in calea noastra! Plimbarile in natura, cu pomii inverziti si aer curat, isi reintra usor in drepturi, fie ca mergem in parc, la munte sau ne retragem intr-un colt superb cu mult verde!

Un colt de rai am gasit si eu la Sambata de Jos! Stiati ca la Sambata de Jos se afla una dintre cele mai importante herghelii de cai din rasa Lipitan din lume? In urma vizitei facute la herghelie, am ramas placut surprinsa de imprejurimi si am aflat ca aceasta rasa de cal bland, docil si supus, cu temperament vioi, este cel mai des folosita in marile scoli de dresaj academic din lume.

Aviz iubitorilor de natura, agrement si echitatie!

Si unde era mai potrivita o sedinta foto, pentru acest palton de iuta minunat, decat aici?! Tesatura naturala, croiala asimetrica, florile brodate manual in albastrul cerului si galbenul lanului de grau se incadreaza perfect in peisaj. Iar daca imi voi lua inima in dinti si voi merge la calarie optez pentru varianta all black.

Soarele jucaus si vremea frumoasa m-au ademenit sa cercetez imprejurimile, sa stiu ce ma asteapta cand voi reveni pentru plimbarile calare. Asa am indraznit sa-mi asortez tinuta cu o pereche de snikersi, daca tot sunt in tendinte. Mie imi place combinatia, voi ce parere aveti?

Si nu ai cum sa inchei vizita la herghelie, fara o plimbare, la ceas de seara, cu trasura Contelui de Brukenthal, veche de pe la 1874, asa cum obisnuiau domnitele acelor vremuri. Apusul de Soare, natura verde si trasura din alte vremuri au conturat perfect un peisajul de poveste.

Voi ce locuri frumoase din tara noastra ati vizitat?

trench-dama-claudia-rawlings-2

rochie-de-mireasa-material-100-ani rochie-de-mireasa-material-100-ani

rochie-de-mireasa-material-100-ani rochie-de-mireasa-material-100-ani

rochie-de-mireasa-material-100-ani

rochie-de-mireasa-material-100-anirochie-de-mireasa-material-100-ani

Palton asimetric din iuta: Claudia Rawlings Fashion Designer

Photo: Claudiu Popa Imaginarium

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
113F2612-7657-4A80-9F6F-DA1AF5419A2B

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *