Meloni – primul mini frigider pentru produse cosmetice din Romania

45ED2BDE-6CAE-4DC4-9C9B-D29EBB71C49F

Meloni – Primul mini frigider pentru produse cosmetice din Romania 

Imi place sa ma rasfat! Dar cui nu-i place?!
Aduna la o masa mare multe femei. Sa aiba cana plina de ceai ori cafea, sau paharul plin cu vin si musai pofta de vorba direct proportionala cu pofta de dulciuri, si lasa-le sa vorbeasca despre cum si cat de mult le place sa se rasfete! Indiferent de varsta, de job, daca sunt casnice, 24/7 mame, toate au in comun placerea de a se rasfata!

Meloni Mini Frigider Cosmetice
Fiecare dintre noi inventeaza mereu formule diverse si pentru fiecare rasfatul ia diferite forme. La mine de exemplu, una dintre forme este cea de *ingrijire* personala. Zilnic, dimineata, am un ritual cu mai multe cosmetice, produse de ingrijire si de *makeup*, iar seara, ritualul contine o masca de fata, seruri, creme si un nelipsit masaj facial. Nu e o corvoada, e momentul meu de tihna, rasfat si recunostinta pentru toata agitatia de peste zi, acel slalom printre activitati, taskuri de tot felul. Aici as adauga ca mi-ar placea sa imi iau la pranz un moment de rasfat si relax cu un Mai Tai in Hawaii.. dar aman pana se inventeaza teleportarea…:)

Meloni Mini Frigider
Cei de la Meloni au inventat insa ceva care mi-a prins foarte bine: un minifrigider *de cosmetice*! Da, un minifrigider in care mi-am pus creme, serumuri, masti de fata, rollerul facial, piatra Gua Sha. Ritualurile mele de ingrijire au primit un ugrade!
Frigiderul Meloni asigura temperatura optima pentru cosmetice, reduce inmultirea bacteriilor dupa ce sunt desigilate produsele si prelungeste durata de viata a produselor de *ingrijire*, mai ales ca eu sunt adepta celor cu ingrediente naturale, organice, fara o multime de conservanti.

Meloni mini frigider cosmetice
In gama Meloni care am gasit ceva ce nu aveam: globuri Cryo. Sunt niste globuri faciale pe care le tin in mini frigider si cand le folosesc pentru masaj aplic un ser pe fata, iar cu miscari ascendente obtin un efect de lifting facial, sau aplic un masaj cu efect de drenaj limfatic prin miscari descentente.

Meloni set 2 globuri Cryo albastru
Imi plac mult aceste globuri faciale, senzatia revigoranta care o lasa pe ten, conturul fetei, detensionarea din tample si din jurul ochilor.

Meloni set 2 globuri Cryo albastru
Mini frigiderul are si *o* functie de incalzire pe care vreau sa o folosesc pentru scrub-urile si *uleiurile* de corp, cand ma bucur de cate un ritual Spa la mine acasa!
Acest mini friger Meloni este exact ce imi trebuie.
Este micut, dar suficient de spatios pentru tot ce am vrut sa pun in el. E practic, este tare frumusel si special conceput pentru produsele de ingrijire. Mi-a imbunatatit ritualurile de ingrijire personala, nu ma mai despart de el. Am de gand sa il iau cu mine in vacante, are un adaptor pentru masina asa ca pot sa-l iau cu mine oriunde.

Meloni Mini frigider produse cosmetice
Aveti grija de *voi*, rasfat din plin va doresc si va imbratisez!
Love you, Maria

Meloni Frigider produse cosmetice

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
Fit4you Delivery

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *