Trending Influencers s-a lansat oficial

Trending influencers party Antonia

Sambata, 21 ianuarie a avut loc prima super petrecere a anului 2018. Anul 2018 a inceput in forta cu lansarea oficiala a primei agentii de influenceri din Romania – Trending Influencers powers by Global.

Trending influencers party

Atmosfera a fost incendiara si ne-am distrat la maxim pana in zori, asa ca nu am cum sa nu va povestesc si voua cum a fost la party 🌟

Trending influencers Alex Velea

Trending influencers party

Trending influencers party

Trending Influencers aduce laolaltă câteva sute de influenceri cu comunități relevante în social media, pe domeniul lor de activitate. La petrecere au participat micro-influencers din toate cele 10 nișe diferite: beauty & fashion, men’s lifestyle, travel, luxury, sports, arts, entertainment, teenage, parenting și professionals, dar și influenceri de top precum Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.  Cele două bloggerițe, împreună cu Matei Dima (BRomania) au fost tot timpul la dispoziția celor prezenți pentru a răspunde tuturor curiozităților și întrebărilor legate de felul în care fiecare dintre ei poate deveni un influencer de succes pe zona lui de activitate.

Trending influencers Alina Ceusan
Atmosfera a devenit incendiară atunci când au urcat pe scenă The Motans, Antonia, The Blacklist și La Familia. Recitalurile lor au fost îndelung aplaudate, iar vedetele și influencerii au cântat și au dansat împreună cu ei.

Trending influencers party Antonia

88D1F844-A8A0-4979-A4CD-8031BF2C6ED

Printre cei prezenți la lansarea Trending Influencers s-au numărat și alte vedete din industria muzicală și entertainment precum Alex Velea, Doru Todoruț, Speak, Magda Pălimariu, Iuliana Pepene, Noaptea târziu, Mira, Alexia Eram etc.

Trending influencers Bromania
Ziua de sâmbătă a debutat cu un workshop, la Joben Bistro Bucuresti, care a adunat o mare parte dintre micro-influencerii care au devenit parte a proiectului Trending Influencers, de altfel și primul de acest fel organizat vreodată în România. Pe parcursul zilei, tinerii aspiranți la un loc de renume în această industrie, au putut participa la trei paneluri de discuții, concentrate toate pe subiecte legate de felul în care pasiunea pentru blogging, vlogging și social media se poate transforma într-o adevărată meserie.

Trending influencers

Alexandra Hash (Manager Trending Influencers), Alina Cinciulescu (director de strategie la Global), Vlad Vaida (instagramer), Matei Dima (BRomania), Lucian Ștefan (fondatorul Global) și Alina Ceușan (Globan Influencers) au vorbit despre tendințe și tranduri, despre strategii și implementarea lor, dar și despre rolul foarte important pe care îl are fiecare influențator de opinie în parte.

Trending influencers

Trending influencers

Trending Influencers Ionut Rusu

Conținutul este cel care trebuie să primeze și tot el este cel care face diferența între un succes temporar și unul de lungă durată. Toți cei prezenți au fost sfătuiți să își găsească propriul drum, să facă tot ceea ce ține de ei pentru a se diferenția de restul printr-un content de calitate și, poate cel mai important, să nu se lase impresionați de cifre. Tot ceea ce contează este umanul de dincolo de taste și  ecrane.

Trending influencers

 

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
Fit4you Delivery

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *