Paltonul Roșu, Senzația Toamnei

Paltonul Rosu

Paltonul roșu este o declarație de stil!

În această toamnă este super cool să vezi Roșu în fața ochilor, și nu de supărare, bineînțeles! În acest sezon, roșu, în cele mai pasionale nuanțe, ne transmite de pe marile podiumuri de modă un mesaj feminist clar: suntem aici, puternice, frumoase și încrezătoare și nu plecăm nicăieri.

Așa că, încălzește temperaturile scăzute ale sezonului rece purtând paltonul roșu în cea mai scânteietoare nuanță. Dacă nu ai încă un palton roșu, acum este momentul perfect pentru a-ți cumpăra unul. Și de ce nu, scoate la iveală femeia unică și aventuroasă din tine și îndraznește să porți paltonul roșu. Este una dintre piesele vestimentare care te ajută întotdeauna să faci impresie și în plus este super simplu de purtat sau asortat.

Paltonul Rosu

Paltonul Rosu

Eu am ales pentru acest sezon paltonul roșu, ușor supradimensionat, cu franjuri îndraznețe, marcat în talie cu un cordon, pe care il puteți comanda și voi Aici. Cel mai mult îmi place la acest palton roșu cu franjuri, pe lângă faptul că este realizat dintr-un material super călduros, versatilitatea lui: poate fi purtat cu ușurință în multe combinații și diferite stiluri:

Pentru o vibrație nonșalantă a ținutei putem asorta paltonul roșu cu franjuri cu o pălarie neagră, o maglietă, jeanși și bocanci. Easy like that, am obținut o ținută cu personalitate, potrivită pentru orice ocazie din timpul zilei.

Pentru o siluetă feminină și multă cutezanță, paltonul rosu cu franjuri este usor de purtat cu o pereche de cizme peste genuchi și o pălărie sau o bască clasică. Eu am ales să-l asortez cu o pereche de pantaloni evazați și o pălărie masculină, iar în locul cordonului clasic am optat pentru o curea neagra cu detaliu auriu.

Pentru o ținută super actuală, paltonul roșu poate fi purtat cu piese vestimentare alese cu bun gust în diverse nuanțe de roșu sau poate fi asortat cu îndrazneală într-o ținută ton pe ton.

Paltonul Rosu

Și acum să vă spun un secret…este primul meu palton roșu ever.

Mi-a spus mama, care este în vizită la mine și mă rasfață cu tot felul de preparate ardelenești, că nu am avut un palton roșu nici când eram mică. De ce nu am îndraznit să-mi cumpăr unul până acum, nu aș ști să vă răspund. În schimb știu sigur de ce am ales să am în garderoba mea acest palton rosu: în primul rând este roșu, în al doilea rând croiul versatil și ușor supradimensionat mă inspiră să il port cât mai des în sezonul rece și nu în ultimul rând, franjurii care pulsează personalitate, indiferent de combinația în care aleg să port paltonul roșu.

Mă puteți urmări și pe contul meu de instagram pentru mai multe ținute maria_pasca

Paltonul Rosu

Poze: Vlad Mihailescu

Ce am purtat:

Paltonul rosu cu franjuri: Aici

Pantaloni: Bershka

Geanta: Zara

Ochelari: Jimmy Choo

Sandale: Gucci

Va pup, cu stil

Paltonul Rosu

Paltonul Rosu

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *