Cool sweater for cold weather

Sweater Weather

De ce să te plângi de vremea rece când sunt atât de multe motive de bucurie?

Ști și tu că iarna nu-i ca vara…pff, ce bine, că altfel ne-am fi plictisit. Ce trist ar fi sa nu putem purta un sweater cool, călduros și pufos, nu-i așa? Sinceră să fiu, vremea rece chiar este un motiv de bucurie și ieșit din casă, pentru că toamna putem combina piesele vestimentare în multe variante și straturi. De exemplu, putem purta camașa cu buline, care a revenit în aclualitate, cu un sweater călduros. Pentru că da, cu vremea asta nu-i de joaca: dimineața este iarnă, la prânz avem parte de vară iar seara, toamnă răcoroasă.

Camasa cu buline si sweater

Eu m-am îndrăgostit de noua coleție de accesorii și sweatere Meraki. Ador să le combin și să mă pregătesc pentru o zi plină și confortabilă, fără să îmi fac griji de intemperiile vremii sau gradele Ceslsius care coboară și cresc dupa bunul plac🌞☔️

Easy like that, practic și în tendințe: condimentăm sweatar-ul cu accesorii royale și voluminoase, pulsăm cu atitudine și obținem o ținută care atrage toate privirile. Și ce poate fi mai cool decât un sweater  sau un hanorac moale și călduros, accesorizat cu stil. Eu am ales un sweater roșu, pentru că sezonul acesta chiar trebuie să ai și tu unul in garderobă și un hanorac șic cu detalii din blană artificială. Blana artificială, este vedeta acestui sezon, indiferent că o regăsim aplicată pe sweatere, hanorace, paltoane sau vorbim despre piese vestimentare confecționate integral din blană artificială.

Iar în privința accesoriilor, chiar nu ai cum să reziști acestor broșe fundă cu detalii prețioase, super stylish. Eu am ales două broșe fundă pentru acest sezon: broșa Burgundy și broșa fundă Fia. De ce două? Pentru că în privința accesoriilor, așa cum vă spuneam în articolele anterioare, este potrivit să alegem cel puțin două modele în stiluri diferite. Astfel, nu ne plictisim și ne putem juca cu accesoriile în cât mai multe combinații vestimentare.

Sweater Weather

Sweater Weather

Sweater Weather

A powerful way to wear Red

Nu știu dacă mai este de actualitate să vorbim despre o culoare a sezonului…dar cu siguranță roșul nu poate trece neremarcat. O explozie puternică de roșu s-a declanșat atât pe podiumurile de modă cât și în magazinele din mall sau online, odată cu noua colecție de toamnă iarna 2017. Indiferent că vorbim de o singură piesă vestimentară în culoarea focului, în jurul careia vibrează toata ținuta sau de un look monocrom as a power-red route, îndrăznește să porți roșu în sezonul rece. Energia puternică a focului te trezește la viață, te pune în mișcare și te face remarcată.

Dacă ești curajoasă și optezi pentru o ținută all red, este momentul potrivit să te joci cu tonuri și nuanțe. Și pentru a te remarca prin tușa personala, accesorizează cu funde prețioase în aceiași nuantă sau contrastante.

Try Fit Play

Sweater Weather

Sweater Weather

Sweater Weather

Sweater Weather

Fotograf: Vlad Mihailescu

Ce am purtat:

Sweater rosu: Aici

Hanorac cu blana artificiala: Aici

Brose funda: Aici

Pantaloni H&M

Camasa cu buline H&M

Va imbratisez cu stil 

Sweater Weather

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *