Zăpadă cu zâmbet în oraș

img_2429

Alb! Pur! Incocent! Senzația din orașul îmbrăcat în haine de sărbătoare te ispitește să ii descoperi frumusețea!

Mașinile înzăpezite și gerul simțit până în măduva oaselor rămân doar niște senzații trecătoare privind cu sufletul atmosfera feerică care a împânzit orașul. Prima zapadă pe care ne-a adus-o în dar noul an. Cum ai putea să rămâi un simplu trecător?

Iubesc zăpada alba! Iubesc zapada pufoasă! Iubesc chiar și senzatia de frig din acele momente, care îmi intră în pori lăsând o amprentă a bucuriei aduse de prima ninsoare abundentă oferită din belșug! Nici căldura și nici liniștea casei nu m-au putut ține în casă.

Un outfit vesel și călduros, care să-mi țină de cald, m-au făcut să ies afară, hotărâtă să mă bucur din plin de patura alba așternută peste oraș!

img_2416

Copilărie dulce copilărie, amintiri reîmprospătate, bucurii în suflet pentru lucruri simple și frumoase, ne aduc zâmbetul inocent pe buze! Cum să nu te bucuri de iarnă cu tot ceea ce-ți oferă?

Porumbei bucuroși, peisaj alb, zbor frumos de libertate ne aduc mai aproape de noi, de zambetul copilaresc și inocența sufletului nostru.

La munte, la țară, în oraș, zapada a transformat monotonia în bucurie, iar eu am profitat din plin. Tot ce imi lipsește este o plimbare cu sania și omul de zapadă.

Oare sunt prea mare pentru asta? :)

Tinuta de iarna

Iarna in Bucuresti

Iarna pe ulita

img_2424

Iarna pe ulita

img_2420

img_2438

What I wear:

Geaca de blana Zara

Botine Mango

Rochie H&M

Caciula Montcler

Poze: Vlad Mihailescu

❄️🌟❄️☃️❄️🌟❄️

Find Your Style and Smile

snapseed

 

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
113F2612-7657-4A80-9F6F-DA1AF5419A2B

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *