Secretul tenului frumos

Tenul nostru vorbește despre noi fără cuvinte.

Prin aspectul tenului nostru comunicăm în multe feluri și totodată oferim informații celor din jur și nouă înșine privind stilul nostru de viață, starea noastră emoțională și vârstă.

Alimentația, hidratarea, stresul, nopțile pierdute și trecerea timpului au un cuvânt greu de spus în privința aspectului nostru fizic și al pielii.

Pentru simplul fapt că nu mai am 20 de ani, dar îmi doresc ca tenul meu să arate în continuare tânăr, sănătos și luminos, am hotărât să îi acord o atenție specială și să apelez la procedurile inovatoare în acest domeniu.

Astfel, am pășit cu încredere în atmosfera primitoare a centrului de înfrumusețare și m-am lăsat relaxată pe mâna specialiștilor.

  • Primul pas pe care trebuie să-l urmăm atunci când dorim să începem o terapie de înfrumusețare este diagnosticarea tenului.
  • Rezultatul, obținut în doar câteva minute, este interpretat de către specialistul în terapiile de înfrumusețare.

În urma procedurii de diagnosticare, am aflat că am un ten mixt reactiv. Pentru tenul mixt reactiv se recomandă proceduri blânde, care nu agresează tenul, dar care îl hidratează și il remodelează.

Biostimularea facială

  • Este o procedura non-invazivă de lifting și remodelare facială, care îmi reduce vizibil ridurile, luminând și reîmprospătând tenul. Totodată îmi ridică pomeții și reduce gușa.
  • Rezultatele se văd imediat.

Mezoterapia virtuală  – preferata mea

  • Este o terapie inovatoare de înfrumusețare, foarte blândă si plăcută, perfectă pentru tenul meu.
  • Nu implică ace sau perioadă de recuperare.
  • Durează doar 15 minute iar rezultatele se observă dupa prima ședință.

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
Jurnalul unui corp frumos

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *