Jurnalul unui corp frumos

În prag de sărbătoare m-am hotărât să îmi dedic o lună întreagă doar pentru mine.

O lună în care să fiu organizată, să fiu conștientă de activitățile și gândurile mele din fiecare zi. Pe scurt, să am vitalitate și un vibe pozitiv pe tot parcursul zilei.

Pentru că îmi doresc să scap de kilogramele care nu-mi mai sunt de folos, astfel încât să obțin cea mai frumoasă variantă a corpului meu, am considerat potrivit să apelez la sfaturile specialiștilor în terapiile de remodelare corporală.

aMuse Saloon, a pregătit pentru mine un program personalizat care să mă ajute să dau jos kilogramele și centimentri în plus.

Astfel, de trei ori pe săptămână, timp de 2 ore, aMuseSaloon, este cel mai bun prieten al meu și al stării mele de bine. În tot acest timp voi combina mișcarea și relaxarea oferită de terapiile de remodelare corporală, non-invazive, plăcute și relaxante.

Programul meu personalizat, pregătit de terapeuți constă în:

12 ședințe orbix

6 ședințe drenaj linfatic

8 ședințe radiofrecvență

8 ședințe zentisse

1 ședință de ralaxare la capsula Spa #FlamingoHarmony – unica in Europa 

Fii alături de noi, pentru că împreună cu aMuse Saloon v-am pregătit un frumos cadou. Poți fi chiar tu norocoasa care poate beneficia de un program personalizat de remodelare corporală.

Pentru a fi la curent cu tot ce trebuie să faci, urmărește pagina de Facebook Find your style and smile și aMuse Saloon, asta dacă nu ai facut-o încă.

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
Secretul tenului frumos

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *