Pinkdust obsession

image

A venit, a venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva,

cu umbra unui copac, sau mai bine cu umbra ta.

Tinuta de toamna

Da, toamna și-a intrat frumos în drepturi.

Chiar dacă înca ne mai bucurăm de zile frumoase cu Soare, și parcă vremea caldă și senină ne mai păcălește puțin și ne duce cu gândul la poveștile de vară, faptul că se întunecă devreme, parcă prea devreme, dă de gol toamna, într-un mare fel, în fiecare seară.

Și parcă ne trimite către casele noastre la o oră decentă, mult prea decentă față de cum ne-a obișnuit vara adolescentă și rebelă.

Tinuta de toamna

Detalii tinuta de toamna

Tinuta de toamna

Ce imi place cel mai mult toamna?

Frumusețea peisajelor în culori arămii.

Dacă culorile naturii ne trezesc la realitatea acestui anotimp, totuși mai avem dreptul să ne încărcăm cu energia verii.

Și nu este deloc complicat!

Dacă dați o fugă prin magazine, și priviți în ansamblu, cu siguranță vă veți umple de energie privind explozia de culori:

galbenul crud sau galben arămiu, albastrul mării și al cerului senin, rozul crud sau rozul prăfuit.

Chiar dacă se anunță ploi, vânt și vreme rece, ne putem încălzii sufletul în culorile vii ale ținutei.

Tinuta de toamna

De când s-a așternut toamna eu am o mică obsesie pentru rozul prăfuit.

În weekend am luat magazinele la rând, și cred că mai mult ca niciodată, am căutat culori. Ca un copil care se oprește cu ochii mari în fața standului cu dulciuri colorate, tot cu ochii mari m-am oprit și eu în fața hainelor roz prafuit, albastru, galben și metalic.

Sunt multe modele frumoase care te fac să nu te poți abține!😬

Și am găsit ce căutam în culoarea mea preferată: un pulover moale din chenille, roz prăfuit bineînțeles, care să-mi țină de cald în zilele răcoroase de toamnă și care să mă bine dispună, combinându-l în variante jucăușe, și un tricou din plasă roz prăfuit pe care am de gând să-l port peste cămași și rochițe, galbene dacă se poate.💛💗

Tinuta de toamna

Mânecile clopot, lungi…cât mai lungi sunt în tendințe toamna aceasta, iar mie îmi plac la nebunie. Am cumparat camașa aceasta acum câteva săptamâni și îmi vine să îmi construiesc fiecare ținută în jurul ei. Pur și simplu mă ajută să-mi reinventez garderba.

Tinuta de toamna

Let it shine!

Dacă nu mai strălucește Soarele cu putere, cum ne-a obișnuit Vara, strălucim noi în locul lui, pe interior și pe exterior.

Îmi place metalic și este super cool. Asortată corespunzător, fusta asta merge purtată atât în zilele de toamnă cu botine și bocanci, dar și seara, la petrecere.

Tinuta de toamna

Tinuta de toamnaDetalii tinuta de toamna

Dragoste la prima vedere! Botinele din catifea!

Deși nu intenționam să-mi achiziționez în ultima sesiune de shopping botine din catifea, această pereche s-a declarat pe loc irezistibilă. Vreau sa le port des în acest sezon, așa că sper să nu plouă prea mult.☔️

Tinuta de toamna

Caciula de toamna

Nu-i așa că sunt minunate combinațiile de textură și culori?

Toamna chiar ne invită să avem curaj și să îndrăznim să combinăm culori vesele și texturi care aparent ai impresia că nu se potrivesc.

Rozul prăfuit, mânecile clopot, catifeaua, puloverele confortabile, piesele în culori metalice…sunt doar cateva motive care te invită să îndrăznești, să combini, să te joci.

Din joacă, cu puțină inspirație, fără să te iei prea mult în serios vei obține combinații care te încântă și te fac să zâmbești. Nu crezi?… încearcă și uită-te în oglindă!

Tinuta de toamna

Tinuta de toamna

Photo: Vlad Mihailescu

😊

Find your style & smile

Ce am purtat:

Botine din catifea Zara

Pulover Zara

Fusta Metalica Zara

Tricou din plasa H&M

Camasa cu maneci clopot H&M

Sosete peste genunchi H&M

Geanta cu fluturi Koton

Tinute de toamna

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *