Cele mai tari ținute de petrecere!

Tinute de petrecere

Party party party…să-mi spună mie cine nu iubește petrcerile…pentru că eu le ador!

Pentru mine orice petrecere este o formă de a mă exprima liber, un prilej perfect de a transforma stresul si tensiunea acumulată în timpul săptămânii în energie creatoare prin dans și muzică bună, alături de gașca de prieteni.

Tinute de petrecereCele mai tari tinute de petrecereTinute tari de petrecere

Primul pas pe care îl fac când mă pregătesc de o petrecere reușită este să îmî aleg ținuta.

În funcție de locație, tematică, și stilul meu (care se metamorfozează de fiecare dată😜) îmî gândesc ținuta de petrecere foarte bine, pentru că nu îmî place să îmî scot toate hainele din dulap și să plec din casă lăsând casa ca după război. Dacă am timp și chef de shopping, iau magazinele la rând până găsesc o ținută care să îmî reflecte starea din acel moment, având deja în minte câteva variante de ținute. Dacă nu, deschid frumos dressingul și aleg câteva piese basic pe care, chiar dacă le-am mai purtat, încerc să le reinventez, pentru a obține o ținută fresh de petrecere.Tinute tari de petrecereimage

Al doilea pas este accesorizarea.

Accesoriile potrivite schimbă imediat aerul ținutei și pot transforma o ținută clasică într-una nonconformistă care atrage toate privirile.

Tinute de petrecere

Al treilea pas: Machiajul și coafura.

De cele mai multe ori mi le fac singură, dar fac de fiecare dată din asta un ritual pe ritmuri de muzică bună, pentru că mă înviorează și îmî dă un vibe bun de petrecere.

Tinute de petrecere

Ținuta de petrecere pe care am ales-o astăzi, gravitează în jurul acestei fuste pe care pur și simplu o ador! Face parte dintr-o colecție capsulă care se adresează femeilor senzuale care nu se sfiesc să îndrăznească.

Și este genială!

Este genul de piesă basic pe care poți să o reinventezi de fiecare dată în funcție de petrecerea la care vrei să mergi. Cu puțină creativitate și accesoriile potrivite o poți transforma într-o ținută provocatoare care atrage toate privirile sau poți alege să o transformi într-o ținută senzuală care să stârnească imaginația. Și de ce nu, dacă ai o zi plină, într-o ținută urbană, asortând-o cu perechea favorită de bocanci sau ținuta ideală de vacanță, dacă-i pui o pereche de sandale gladiator și un rucsăcel simpatic.

Este exact acea piesă basic din dulap pe care o poți reinventa cu ușurință când nu ai timp sau chef de luat magazinele la rând. Neoprenul din care este realizată îi dă un aer foarte modern și o transformă într-o piesă atât de lejeră de nici nu o simți.

Păi ce petrecere este acea unde, în loc să te distrezi, stai ca în vitrină, ca nu cumva să iți strici ținuta și să nu mai arați impecabil? Ar fi o pierdere de timp să ne stresăm pentru că nu suntem confortabile într-o ținută de petrecere, când putem atât de ușor să ne bucurăm de starea noastră de bine!

image

Tinute de petrecereimageTinute de petrecere

Articolul de astăzi este un preview al celor mai hot ținute de petrecere.

Nu m-am putut abține să nu vă stârnesc curiozitatea și să vă dau câteva idei.

Însă cele mai tari combinații și cum putem reinventa o ținută de fiecare dată, accesorizând-o cu bijuteriile potrivite le vom afla joi, 04.08.2016. Designerul Claudia Rawlings și Brandul de bijuterii Meraki ne vor propune mix and match-ul perfect adresat femeilor care iubesc să îndrăzneasă, în cadrul lansării  colecției de bijuterii – Rome Collection!

Așa că voi alege cele mai tari propuneri de petrecere ale colecției și în articolul următor ne vom inspira pentru ținutele de petrecere și evenimentele importante din viața noastră.

Photo:Vlad Mihailescu

Find your style and smile!

😊

Tinuta de petrecere

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts
113F2612-7657-4A80-9F6F-DA1AF5419A2B

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *