Ce fel de mireasa vrei sa fii?

FFN_Knowles_Solange_Wed_RMSB_111614_51586535

Fiecare femeie, inca din copilarie si-a imaginat, pana in cel mai mic detaliu cum va arata in ziua nuntii, rochia alba, buchetul de flori, locatia, printul din poveste si tot tacamul. Sau poate, multe dintre voi, s-au straduit nu de putine ori sa se imagineze in rochia alba, dar fara prea mult succes.

Stati linistite! Acest lucru nu inseamna ca nu sunteti candidata ideala pentru un astfel de eveniment, ci pur si simplu, poate visati sa fiti o altfel de mireasa. Chiar daca Regina Victoria, in urma casatoriei cu varul sau Albert, a reusit sa intipareasca in subconstientul colectiv imaginea ideala a miresei imbracate in rochia alba, simbolul fecioriei si al puritatii, pe mine nu m-a convins. Voi v-ati lasat seduse de tiparul miresei ideale?

Daca ar fi sa inchideti ochii, pentru cateva secunde, si sa va imaginati intr-o rochie de mireasa, cum v-ati vedea: in rochii viu colorare, specifice mireselor aristrocrate din Evul Mediu sau in pasteluri, ca cele purtate de miresele simple? Ce sursa de inspiratie vibreaza cu stilul vostru?
rochie-de-mireasa-material-100-animireasa

rochie-de-mireasa-material-100-ani

rochie-de-mireasa-material-100-ani

rochie-de-mireasa-material-100-ani

Recent, am fost invitatata la o altfel de nunta. Spun o altfel de nunta pentru ca mirii au renuntat la rigorile clasice si au indraznit sa organizeze acest eveniment in stilul lor. Fara rochia alba, fara ceremonia religioasa, fara plimbatul la starea civila, fara lautari, fara meniul clasic, si fara toate formalitatile din ziua nuntii care obosesc si streseaza inutil mirii.
Voi ati participat la o altfel de nunta, cum v-ati simtit?
rochie-de-mireasa-material-100-ani rochie-de-mireasa-material-100-ani

rochie-de-mireasa-material-100-ani

rochie-de-mireasa-material-100-ani

rochie-de-mireasa-material-100-ani

Rochia miresei, vaporoasa, din matase naturala in albastrul cerului si aplicatii din pene, s-a potrivit perfect cu atmosfera relaxanta si tematica nuntii – Pool Wedding Party.
Pentru mireasa zilelor noastre, alegerea rochiei diafane, in albastrul cerului, nu a facut decat sa reflecte dragostea ei pentru vara, apa si soare intr-un cadru festiv.

Stiati insa, ca in trecut, miresele purtau in ziua nuntii, rochia de mireasa in albastrul cerului, ca simbol al puritatii, al fidelitatii si iubirii eterne? Mireasa, care se imbraca in rochia albastru deschis, credea ca sotul ei va fi sincer cu ea pana la adanci batraneti.
Astazi, indiferent ce fel de mireasa doresti sa fii sau care sunt sursele de inspiratie la care apelezi cand iti alegi rochia de mireasa, cel mai important este sa te reprezinte si sa reflecte o parte frumoasa a stilului si personalitatii tale. Este nunta ta si este despre tine!

Maria Pasca

Viseaza. Zambeste. Indrazneste. Stilul tau vorbeste despre tine fara cuvinte.

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *